Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

VÄLKOMNA TILL DIVORNAS AFTON!

Sångerskorna Johanna Fossum och Aurora Brännström bjuder in till en oförglömlig ”Divornas Afton” på Dramatenbaren! Med avstamp hos sina respektive alter egon Marlene Dietrich och Marilyn Monroe framför de sånger ur cabaret- och jazzrepertoaren som vägleder publiken till att förstå vad det är att vara en diva. Det blir en sexpositiv, HBTQI-vänlig och kroppsbejakande föreställning som tar upp frågor kring sexualitet och frihet, att göra sina val och stå för sina beslut. På Dramatenbaren kan publiken vänta sig något alldeles extra!
Johanna Fossum och Aurora Brännström är kända för den svenska jazzpubliken med sina respektive långa karriärer. Tillsammans har de tidigare uppträtt i den egna föreställningen ”Marilyn & Marlene” på Bonden Bar i Stockholm samt med ett bejublat nummer på Kägelbanan i Stockholm under ”The Swedish Burlesque Gala”.
Föreställningen ”Divornas Afton” äger rum den 21 mars.

www.jazzproduktion.se
https://www.facebook.com/brannstromlundgren/
https://www.facebook.com/Teater-Hj%C3%A4rtattack-333468003359046/

Bilden är tagen av Bhodi Anan

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 20, fri entré

 

VÄLKOMNA

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen