Laddar Evenemang

Hjärtligt välkomna till STUBBORN HEART SOUL CLUB på Dramatenbaren!

Lördag 13:e april blir det dansfest med gäst-DJ FRANK VIPHIPMAN, från Hamburg (GER)!

 

Efter klubbens premiärsuccé i februari är det äntligen dags för STUBBORN HEART på Dramatenbaren. Lördagen den 13:e april från 21-01 kommer klubbens Resident-DJ:s Eike Delic, Challe Elliot och Andreas Dienelsson spela det bästa från 1960-talets rykande soul och skitiga r‘n‘b – allt på original vinylsinglar.

 

Som alltid på Stubborn Heart är en av Europas bästa Northern Soul DJ:s inbjuden och lördagen den 13:e april välkomnar de ingen mindre än FRANK VIPHIPMAN från Hamburg. Frank är lika självklar i DJ-båset som ute på dansgolvet vilket får soulklubbar att fullkomligt koka. Det ser man inte bara på hans egna populära Allnighter på klubben MOTTE i Hamburg sen 10 år tillbaka utan även på klubbar i London, Berlin, Albufeira, Frankfurt, München etc. – och nu för första gången i Sverige!!!

 

Men vad spelas då på Stubborn Heart Soul Club?

 

Under 60-talet så erövrade afroamerikanska artister såsom The Four Tops, James Brown and Fontella Bass topplistor jorden runt. Skivbolag som Motown, Chess eller Atlantic var riktiga hitfabriker och flera mindre skivbolag i USA följde i deras fotspår för att hitta nästa stjärna och hitlåt. Några gjorde succé lokalt men de flesta lyckades inte trots att deras musik var magisk.

 

STUBBORN HEART och deras gäst-DJ:s ger dessa bortglömda soulpärlor en andra chans på Dramatenbarens dansgolv. Mellan 21-01 den 13:e april spelar de vinylsinglar med grymt svängiga låtar som förtjänar att bli oförglömliga hits. Så, ta på dansskorna och förbered dig på en magisk kväll med den bästa dansmusiken.

 

Vi ses på dansgolvet!

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, öppet från 17, klubb 21-01, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen