Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

Tre band på scen den här fredagen!

LÄTTA FÖTTER BLÅA KNÄN

Lätta fötter Blåa knän: LFBK levererar förförisk pop med starka texter och melodier. Luftigt, stramt och på blodigt allvar sjunger de om just din ångest. Efter att ha lyfts som veckans fynd på Hymn men främst gjort spelningar i Moskva och utvalda klubbar, så släpps nu bandets efterlängtade debutalbum i maj. Stockholmspubliken kan nu ta del av smygpremiären på Dramatenbaren den 22/3.

https://www.facebook.com/lattafotterblaaknan/

BILBAO

Med abstrakta gitarrfigurer och fräsande analogsynthar bygger Bilbao upp stora nattsvarta ljudlandskap där strimmor av ljus stundtals bryter igenom. Det är vackra och suggestiva harmonier med stor intensitet och närvaro.  Albumet “Coming Through” släpptes under hösten 2018, producerat och skapat i nära samarbete med Daniel Rejmer och Ulf “Rockis” Ivarsson.

https://open.spotify.com/artist/7ulB6oJT22nT3fe3TrbTkb?si=Ad_vwCkMSLmcyAtqlnGU_Q

OLA LINDSTRÖM

Tidigare medlemmen i Umeåseptetten Syket har alltid gjort egen musik. På Dramatenbaren kommer Ola att spela låtar från sitt nya soloprojekt med doft av Jonathan Richman, 80-talsgitarrer och Scott Walker.

https://open.spotify.com/album/21h5Faif0EfBNL7EYNtxIW

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 21, fri entré!

VÄLKOMNA

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen