Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

VANDRING

Vandring är en svensk folkpopduo baserade i Stockholm som består av Ida Ekengren och Nathalie Remy. Vandring är resultatet av en lång musikalisk resa genom livet, två bästa vänner vandrandes sida vid sida. Deras musik ligger i gränslandet mellan pop och visa med texter som speglar livets stora och små frågor. Det existentiella och det banala, med en ständigt närvarande melankoli och en strävan efter att hitta det vackra i det enkla.

Det finns en prestigelöshet som genomsyrar deras musik. Vandring skapades ur ett sökande efter frihet och lugn, en musikalisk frizon att samla kraft från.Det märks tydligt att bandmedlemmarna har sjungit tillsammans länge. Deras röster är tätt sammanflätade med en slags förkroppsligad dynamik dem emellan som utgör bandets kärna. Det är lojalitet och lyhördhet som varje ton skapats ur. Det är vänskap och det bottenlösa behovet av musiken som format Vandring.

https://www.facebook.com/vandringband/?fref=ts
https://soundcloud.com/vandring
https://www.facebook.com/vandringband/posts/1017475558322440

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 21, fri entré

VÄLKOMNA

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen