Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!

 

THE SOUL OF SINATRA The Soul of Sinatra är en tribute-show till en av vår tids största röster, Frank Sinatra, och de sånger han sjöng under en karriär som varade över sex decennium. Showen frontas av svenske sångaren och entertainern Nicolas Strömbäck, vars sikte är inställt på att ge publiken den känsla som man kunde uppleva med mr Sinatra, vare sig vi pratar om stor show på Carnegie Hall eller stämningsfull lounge i salongen. Nicolas sjunger Sinatras allra största hits ackompanjerad av pianist eller fullt band. Utöver de största hitsen har Nicolas handplockat några av Sinatras mer speciella sånger från så tidigt som 1930-talet och framåt, allt för att ni som publik ska få den fulla upplevelsen av Sinatra och den musik han framförde.

 

http://www.soulofsinatra.com/

Facebook: @soulofsinatra

 

DJ: Bangarang HiFi

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 16-00, DJ från 20, live 21, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

 

Till toppen