Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!

Amanda Ginsburg med Nyberg & Söderqvist

 

2017 var ett händelserikt år för Amanda Ginsburg. Skivbolaget Ladybird (Naxos) fick snabbt upp ögonen för henne och en första singel, ”Havsmelodi”, släpptes i våras. Efter att ha blivit nominerad till Årets Nykomling av P2 Jazzkatten kom hon i höstas ut med ännu en singel, ”Flykten från vardagen” som gästades av Nils Landgren. Den 2 februari släpptes debutalbumet ”Jag har funderat på en sak” och snabbt har hon letat sig in i både folkets och kritikernas hjärtan. Johannes Cornell på Dagens Nyheter gav albumet 4 av 5:
”Tilltalet är okonstlat och direkt när Amanda Ginsburg rör sig mellan jazz och visa, med en personlig närhet i både sina texter och en musik som ekar av gammelsvenska traditioner.”

Den 18 maj gästar Amanda Dramatenbaren i en något annorlunda trio. Tillsammans med Svante Söderqvist (cello/kontrabas) och Pål Nyberg (gitarr) blåser de tre nytt liv i välkända såväl som mindre kända jazz- och poplåtar.

 

https://www.amandaginsburg.se/

https://www.palnybergmusic.com/

 

DJ: Masaya

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 16-00, DJ från 17, live 21, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

 

Till toppen