Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

VALENCÉ 

 

Bakom artistnamnet VALENCÉ finner vi Sophia Valencé Carrhage, 22, från Stockholm. Sophia är både producent, låtskrivare och sångerska och har florerat i flera kreativa konstellationer sen sin tid vid Rytmus musikgymnasium – inte minst som sångerska och låtskrivare i folk/pop-bandet Tiny Little Shoes. Efter att ha ägnat sig mestadels åt sång och text i många år fattade hon ett djupare tycke för produktionen av det kreativa skapandet och började därmed studera musikproduktion vid Framnäs Folkhögskola. Det var här visionerna om solo-projektet uppstod. Efter två års hårt arbete äntrade talangfulla VALENCÉ den svenska musikscenen sommaren 2018. Debutsingeln ‘Doubt Me’ släpptes den 8:e juni, följt av EPn ‘Leaves Again’ som kom ut på alla stora musiktjänster den 13:e augusti.

 

Genom sin musik tar VALENCÉ med lyssnaren på en musikalisk och känsloladdad resa. Det är en emotionell och ärlig mix av elektronisk och ambient indiepop. Sedan debuten har namnet VALENCÉ börjat etableras allt mer och har nämnts av både nationella och internationella branschtidningar. Vi har sett VALENCÉ uppträda som en av live-akterna på Rookiefestivalen 2018 tillsammans med artister som Maja Francis och Diskopunk. Hon har deltagit i Musikguiden i P3s radioprogram ‘P3 Osignat’ och lyckats behålla sin plats bland topp 10, 5 veckor i följd, med sitt bidrag ‘Lights’ – sista låten på debut-EPn. VALENCÉ är dessutom en av medlemmarna i det omtalade musikkollektivet Oda Studios – ett kollektiv skapat av och för kreativa kvinnor och icke-binära, med ett gemensamt mål att göra musikbranschen mer jämställd. Namnet VALENCÉ är Sophias mellannamn och syftar på en positiv och negativ känslomässig laddning, vilket tydligt speglas i artistens musik och magiska röst.

 

Bandet:

Jonatan Skoog – Keys

Dennis Q Hammarlind – Trummor/Drumpad

Martin Lindgren – Gitarr

Björn Korning – Bas/Syntbas

 

https://open.spotify.com/artist/4n24L1rEnQL56mzTmuY7Hh?si=-ggqY_Q7Tq62DVP1hjr4eQ

https://www.facebook.com/ThisIsValence/

https://www.youtube.com/channel/UCb5Isw8StrcTjgiqpSUtzBw?view_as=subscriber

 

DJ Maydar spelar före och efter spelningen.

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 21.00, fri entré!

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen