Laddar Evenemang

SOUNDS LIKE MOVING på Dramatenbaren 24/3!

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!

SOUNDS LIKE MOVING

Har länge varit aktiv i Stockholms soulscen och har rört sig mycket kring artister i samma värld däribland Samson For President där de sedan länge har ett kontinuerligt samarbete.

2016 Släppte Sounds Like Moving EP’n Sketches, där han mästerligt lät 60-talets R n’ B och soul filtreras genom en modernare produktion.
Han har sedan dess framfört den i Frankrike, Tyskland, Holland, Australien och nyligen i Tokyo.

Med rötter i Hip-hop och hjärtat i Soul beskriver Sounds Like Moving sin musik som Soul-Punk och det senaste året har bestått av produktion och skrivande av nytt material som nu börjar leta sig ut ur studion.

Denna afton skalar Sounds Like Moving av det och ackompanjeras av gitarristen och medkompositören Jens Elford (Combo De La Musica).

Sång / Beats – Mikael Norinder
Gitarr – Jens Elford

https://open.spotify.com/album/1XgvUtqhEKcbtJFaHzBP1I

https://youtu.be/umTjEbtqZbQ

Foto: Louise Lila

DJ: Hank

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 16-00, DJ från 17, live 21, fri entré

VÄLKOMNA!
www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen