Laddar Evenemang

Releasefest för VICTOR FURBACKEN på Dramatenbaren 26/1!

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!

VICTOR FURBACKEN

Efter den uppmärksammade solodebuten ”In The Rain”, EP på Kning Disc, ger Victor Furbacken nu ut sin andra EP under eget namn. Den 26 januari ges ”The River” ut både digitalt och på vinyl på labeln Linnea Records.

Victor Furbacken har länge funnits med i Sveriges musikliv som musiker och visar genom dessa två släpp att han även är skicklig och originell både som låtskrivare och sångare. Victors musik följer i spåren av en stillsam folk- och singersongwriter-tradition, men har dessutom ett sound och textmaterial som fångar in och återspeglar vår tids frenetiska föränderlighet. Ljudbilden är avskalad och har en närvaro som beskrivits som tidlös och filmisk.

”En mästare på att fånga de stora känslorna med små medel” -GAFFA

”So simple it hurts.. Overwhelming flow” -Where the music meets

”Det är frågan om känslofylld och avskalad gitarrbaserad folk-pop som sätter sig rakt i hjärtat.” -Popmuzik.se

EPn The River kommer ut på vinyl i en begränsad upplaga som även innehåller den tidigare EPn In The Rain (+bonusspår). Vinylen går att förbeställa redan nu via www.bengans.se

Den 26 januari spelar Victor på Dramatenbaren i Sthlm för att fira att skivan släpps. Det går då att köpa vinylskivan och Victor Furbacken kommer att framföra musik från den nya EPn live. Utgivningen kommer att firas ytterligare med releasefest på Pusterviksbaren i Göteborg i anslutning till släppet.

Victor Furbacken har tidigare hörts som musiker och bandmedlem tillsammans med artister som: Hästpojken, Franska Trion, Our Park, Truls Mörck, Stefan Sundström, Daniel Lemma, Spiders, m.fl.

https://www.facebook.com/victorfurbackenofficial/

DJ: Hubbe8ball

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré längst till vänster), Nybroplan, 16-01, DJ från 20, live 21, fri entré

VÄLKOMNA!

Till toppen