Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

PETTER SÖS

Denna Halloween blir något alldeles extra! Först blir det morgonen du hör Monstret för första gången på Spotify. Sedan blir det kvällen då du släpper fram dina monster i ljuset och tillåter dem sitta bredvid, delta i samtalet och ta precis den plats de vill ta. Onsdagen 31 oktober släpper du rädslan för dina monster. Istället accepterar du dem och bjuder dem en plats runt bordet, som en del av din personlighet.

Petter Sös bjuder denna kväll dig och alla dina monster att delta på Dramatenbaren där de fulaste monstren ska drivas fram i ljuset. Det är Halloween, det är release, det är fullt av monster. Och det är fritt inträde.

Petter Sös är Indie-Sveriges framtid och PK-Sveriges största fiende. Med sin debutsingel Monstret tar han ett psykoanalytiskt grepp om Stockholm och Sverige, och konstaterar att det kryllar av omedvetna monster i skuggorna. Men ingen Gud kan vara så stor att styra den som inte tror.

instagram.com/petters.o.s
https://www.facebook.com/pettersos

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-23 live ca 20.30, fri entré

VÄLKOMNA!
www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen