Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

PATATA & FREDDY KING

 

Ett musikkollektiv som vuxit fram ur en gemensam inspiration från soul, jazz och modern popmusik. Med svängiga texter och sångharmonier, genuina improvisationer och vår interaktion med publiken, är vi årets mest behövda liveband.

När vi spelar blir det lekfullt och unikt. De som lyssnar ska kunna uppskatta alla aspekter av musiken: det visuella, det levande, det svängiga, dansanta och snitsiga – modern musik med fotryckande soul-vibes.

De musiker vi består av har spelat med bl.a. Oskar Linnros, Bo Kaspers Orkester, Orup och Anders Bagge för bl.a. TV4, Live Nation, Stureplansgruppen och Bindefeld AB. Ett ursprungligen norrländskt band från de djupaste skogarna, med palt-maraton och lappskojs i bakfickan, är nu vad som mer kan liknas vid hovets lakejer. Hur mycket vi än försöker kommer vi dock alltid mellansnacka så där charmigt älgdialektalt och ha kvar vår kärlek för att spela på allt från lastpallar till utsålda festivaler.

Kolla in vår andra LP ”For Food and Beverages” https://open.spotify.com/album/0zfKB8GKitF5AK80Hs9OtE
Mer musik, information och videos hittar du på patata.se

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-22 live ca 19.30, fri entré!

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen