Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

NATTRAFIK

Nattrafik är ett svenskt jazz-fusion band. Med deras musik försöker de skapa en känsla av kollektivtrafik i Stockholm och därav namnet Nattrafik. Kollektivtrafiken är ett återkommande tema även på deras spelningar.

Bandet består av Buster Isitt (gitarr), Victor Nissilä (trummor), Simon Sabel (bas) och Victor Garcia (keys). Musiken är alltså helt instrumental förutom när de vid några få tillfällen gör samarbeten med externa sångare.

Nattrafik bildades sommaren 2017 och sen dess har de haft ett antal konserter på lokala barer och kaféer. På baren Snövit spelade de sist, i höstas. Då lyckades de få hela den fullsatta lokalen på 120 pers att gunga med till musiken. I höstast så släppte de också sin första singel Modified Day på Spotify och de har för avsikt att släppa fler låtar under våren.

 

https://m.facebook.com/Nattrafik/
https://open.spotify.com/track/11gIPxHCPGUlUFoRWapJ4P?si=y5_XX3kIQOy6CA0cGv8QDg
https://instagram.com/nattrafik?utm_source=ig_profile_share&igshid=1y1mhmykrj1cu
https://www.youtube.com/channel/UCPv-IznlzPnYg-kji4cuM0w

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 20, 50 kr i dörren

VÄLKOMNA

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen