Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

LINNEA SAMIA KHALIL & SHAYA KHALIL!

 

Linnea Samia Khalil har arbetat som låtskrivare, sångerska och musiker i flera år och har samarbetat med bl.a Ken Ring (Du och jag, Livet, Ensamma mammor etc.) och Marit Bergman. Under 2018 debuterade hon son soloartist och släppte singlarna ’Du kommer klara dig ändå’ och ’Andas’. Låtarna är de första i raden av hennes kommande album som släpps under 2019. Under kvällen på Dramatenbaren kommer det bjudas på både nytt och gammalt material som släppts i både hennes och andras namn, i avskalade och finstämda tappningar uppblandat med loopar och samplingar. Med sig har Linnéa sin syster Shaya som förgyller låtarna med finstämd kör och rytmer.

 

Spelningen pågår mellan 21.00 – 21.45

 

https://www.facebook.com/linneasamiakhalil/

 

Från 22.00 fortsätter kvällen med klubben Tropic like it’s hot med Tony Zoulias & Missdj (Sugarcane).

Mer info om klubben hittar ni här:

https://www.facebook.com/events/297133154255130/

 

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-01 live ca 21, fri entré!

Till toppen