Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

FRIDA ANDERSSON

 

Med melodier som lockar dig in och texter som håller dig fast, samt med en röst som kommer lika mycket från hjärtat som den tar sig till nya hjärtan. På så sätt framför Frida sina visor som ger oss både det fula och det fina i livet. Sedan sena tonåren har Frida skrivit och framfört sin egen musik, först som signad artist på Cosmos Music Group och sedan på sitt egna skivbolag Casual Friday Music. På de 2 första albumen var uttrycksspråket engelska och tog Frida på turné i bland annat Kina. På de tre senaste skivorna är språket på modersmålet finlandssvenska. Det är just med denna sköra finlandssvenska röst som Frida har varit gästartist på Bo Kaspers Orkesters Nordenturné (2013) och förakt till Emil Jensens Sverigeturné. Med Bo Sundström har Frida sedan spelat in 2 duetter – Paradiset och Drömlänges. I Svenskfinland är hon sedan många år tillbaka etablerad på musikscenen – vald till årets kvinnliga artist 2013 (Vegapriset 2013) och en utav få finlandssvenska artister som spelade framför 10-tusentals människor på nyår 2016-2017 då Finland firade 100 år av självständighet. I Sverige byggs publiken upp efter varje spelning, ingen som ser och hör Frida spela kan lämna oberörd. Hon har ett så ärligt scenuttryck och i varje visa återupplever hon texternas kyla eller värme.

 

http://fridaandersson.fi/

https://www.facebook.com/fridaanderssonsmusic/

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 21, 100 kr i dörren

 

VÄLKOMNA!

Till toppen