Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Klubben Etno Clash bjuder på kvällar med världsmusiken i fokus och till premiären på Dramatenbaren utlovas fest!

 

NATALIE BEABELLA

 

Natalie Beabella är ett transatlantiskt världsmusikprojekt med värme, groove, akustiska instrument och insiktsfulla texter på både engelska och spanska. Natalie Knutzen är bandets ledare på sång och gitarr, från scenen hör du också Lauri Antila på kontrabas, Markus Räsänen på dragspel, Terese Lien Evenstad på fiol, Juan Romero på slagverk, David Silva på gitarr och Chris Gray som gästmusiker på whistle och säckpipa. Stilen de spelar är en blandning mellan världsmusik och pop, med inslag av jazz och latinska rytmer. Bandet har spelat runtom i Sverige och Argentina sedan starten 2007. Natalie Beabella släppte senast singeln ”Josefin”, som ligger i rotation på P2 Världen. Den 19:e januari på Dramatenbaren kommer de att släppa sin nästa singel ”Caen del cielo”- en hyllning till själarna som inte längre vandrar på vår jord.

 

Titta gärna på hennes senaste musikvideo ”Cold Winter” med Emilia Amper på nyckelharpa:

https://www.youtube.com/watch?v=zhyyGjALUxM

 

https://www.facebook.com/nataliebeabella/

http://www.nataliebeabella.com

 

DJ: Masaya 

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, öppet 17-00, live ca 21, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen