Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Klubben Etno Clash bjuder på kvällar med världsmusiken i fokus och till premiären på Dramatenbaren utlovas fest!

 

AFROBEATOS DANCE EXPLOSION

 

Afrobeatos Dance Explosion är en rytmisk energikick bestående av ett glatt trettonmannaband (kvinnor och män) som spelar en klassisk och nutida Afrobeat repertoar. Afrobeat är en musikgenre som utvecklades på 1970-talet när afrikanska musiker som Fela Kuti i Nigeria, Ebo Taylor i Ghana började kombinera element i västafrikanska musikstilar som jùjúmusik och highlife med amerikansk funk och jazz, tänk på en Afrikansk variant av James Brown. Afrobeatos Dance Explosions har sedan bandet startades haft ett antal olika nationaliteter bland sina bandmedlemmar vilket är tecken på hur brett och populär har Afrobeat-musiken blivit över hela världen. Afrobeatos Dance Explosion bjuder som namnet lyder på ett oundvikligt och smittsam groove som sänder en dansvåg ut i publikkroppen.

 

https://www.facebook.com/afrobeatos/

 

DJ: Masaya 

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, öppet 17-00, live ca 21, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen