Laddar Evenemang

ELL & HART

Ell & Hart består är en duo bestående av två kvinnor vars röster är som gjorda för varandra och det låter som att de sjungit tillsammans sedan födseln. Sheona Urquhart från Australien och Jade Ell från Sverige har emellertid levt 15 589 km ifrån varandra och träffades först för 1,5  år sedan. Sedan dess har de varit oskiljaktiga! Ell & Hart är baserade i Stockholm och skapar musik med frodiga vokala harmonier, inslag av indie, en nypa altsaxofon och moderna beats – ingredienserna resulterar i ett helt unikt sound.

 

”Ell” (Jade Ell)

Den svenska artisten/låtskrivaren Jade Ell har bidragit till album som sålt över 5 miljoner exemplar. Sånger som hon skrev för RBD (Rebeldes) hamnade 1:a på Billboard Top Latin Album Charts och hon har fått utmärkelser från STIM, Swedish Performing Rights Society och SKAP.

 

’Hart’ (Sheona Urquhart)

Den Australiensiska sångaren/saxofonisten och författaren Sheona Urquhart medverkade en gång i tiden på den berömda Aussie-såpan ”Neighbors” som Candace Carey och var en frontfigur på Melbournes livescen både som en del av a cappella tjejgruppen ”Ginger and Tonic” samt  comedy duo TV Live on stage. Medan hon bodde i London arbetade hon med artister inom Decca Records (Universal Music UK)

 

Duons singel ”Caught up in a rainstorm” har spelats på radio både i Sverige och Australien och bjuder på Ell & Harts berömda harmonier. De var tvungna att improvisera fram ett sätt att spela in samtidigt för att fånga ”vibrationerna” som uppstår när de sjunger tillsammans. Snart är de aktuella med de nya singel ”Muddy Shoes” och den 2/5 kommer de till Dramatenbaren!

 

Facebook: https://www.facebook.com/EllandHart/

Instagram: https://www.instagram.com/ellandhart/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4HCWdA1wNyQfRVchxYbLHY?si=0WTytoZ1RPqztXVEkL5zMA

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, live ca 20, fri entré 

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen