Laddar Evenemang

BILLY MOMO på Dramatenbaren 17/3!

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!
BILLY MOMO

Billy Momo, 7-mannaband från Stockholm, blev synliga för världen 2015, då deras låt “Wishing aint no sin” gick varm i trailern för amerikasak TVserien “Better call Saul”, uppföljaren till den enorma “Breaking bad”.
Musiken har jämförts med Tom Waits, Beck, ABBA, Black keys.. referenserna är många. Recensenterna tycks dock överrens om att Billy Momo är något alldeles unikt.Tre fullängdsalbum och en EP finns ute. Lovorden har varit många, men här är några:

Det är en bragd i sig att göra en poplåt med banjo och munspel och få den att låta som en vagt brittisk 70-talshit.. /DN om senaste albumet, “Seven rivers wild” (4/5)

…every caress and twist of Drunktalk leaves the richest transfixing experience and pleasure. /Ringmaster review

…en given kandidat till årets bästa svenska popskiva.« UPSALA NYA TIDNING om albumet “Drunktalk”

…their music style is so eclectic and unusual, that we’re not quite sure how to describe them / Nordic music review

Även om studioalbumen varit högst uppskattade, är Billy Momo ett band som helst skall ses live. Det är en dynamisk septet av mycket färgstarka figurer som alla älskar rampljuset. En garanterad injektion av energi och kärlek.

https://www.youtube.com/user/MrBillymomo
www.facebook.com/billymomomusic

DJ: The Glamour Boys

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 16-00, DJ från 17, live 21, fri entré

VÄLKOMNA!
www.facebook.com/dramatenbaren/

Till toppen