Laddar Evenemang

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö! Varje fredag och lördag bjuder vi på DJ:s och livemusik!

 

ANNA & THE SEA

Anna & the Sea är drömmen som blev verklighet för Anna Lindström som släppte sin debut-EP Söräng denna vår och strax därefter singeln till den kommande EP:n. Låtarna är skrivna och producerade av henne själv och inspelade tillsammans med en rad kända namn inom den svenska musikscenen. Resultatet är indiepop – rytmiskt, komplext och drömlikt på en och samma gång med en avskalad men storslagen produktion som ger plats åt Annas säregna röst som fått liknelser med Kate Bush, Feist och Joni Mitchell. Hennes debutsingel “Lake Como” släpptes tidigare i år och spelades på Sveriges Radio och plockades upp av Spotify i listor som Indie Highlights och musikbloggar och musikmagazin som HYMN, Popmuzik, Medium, Mystic Sons, Popmani och Indietronica. “Produktionen är storslagen – rytmisk, detaljrik och drömskt svepande på samma gång. En nästintill perfekt poplåt!” – HYMN På Dramatenbaren kommer Anna & the Sea även framföra låtar från den kommande EP:n Out Of The Blue som släpps den 15 juni.

 

http://bit.ly/annaandtheseaonspotify
http://bit.ly/lake-como-video
https://www.facebook.com/annaandthesea

 

DJ: Miss DJ

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 16-00, DJ från 20, live 21, fri entré

 

VÄLKOMNA!

www.facebook.com/dramatenbaren/

 

Till toppen