STÖDKONSERT för NANNA SVEINSDÓTTIR med SAMSON FOR PRESIDENT + MATILDA GRATTE på Dramatenbaren 1/2!

Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

“Mitt huvud Sitter löst. 28 februari opereras jag i Barcelona. Ingen i Sverige kan hjälpa mig och det svenska vårdsystemet vill ej stå för kalaset som kostar ca 1 miljon. Jag är bara en av många som drabbas av ett växande samhällsproblem där lika vård för alla ej längre existerar.
Stöd mig min kamp och lyssna på jävligt skön musik samtidigt! Alla spelar utan gage. Allt går till min operation! Namaste Nanna”

 

https://www.facebook.com/donate/302072343743596/

 

SAMSON FOR PRESIDENT

 

Samson For President är Martin Bejarano Wahlgren. En ovanlig musiker som står på egna ben – en artist, sångare, låtskrivare och producent. Från ett litet ruffigt hus på landet skapar han texter och melodier som blivit hyllade av allt ifrån Ebbot Lundberg i Soundtrack Of Our Lives till den amerikanske nysoullegenden Raphael Saadiq, åt vilken han tidigare har agerat support. 2019 är han aktuell med ny musik.

 

Han har flera musikaliska samarbeten i ryggen, bl.a. med Mohammed Ali, The Salazar Brothers Seinabo Sey, och det är inte för inte som Mats Nieleskär i P3 soul kallade honom för en viktig del av ”den svenska soulvågen”. De senaste två åren har hans fokus dock legat på skrivandet och inspelandet av det kommande albumet.

 

Källan till Samson For Presidents musik kommer ur att ha varit en udda fågel sedan han var liten. Och om hur du så småningom börjar förstå hur du själv funkar, och att använda din skit till  att skapa en fokuserad, produktiv punkt och inte som ett vapen mot dig själv. “Jag känner mig ibland lite som en Cornelisfigur. Mycket glädje blandat med total mörker. Som att man har ett hålrum någonstans, som ger liv.”

 

Sedan ett år tillbaka bor han i San Fransisco för att skapa ny musik till sitt kommande album.

 

https://www.facebook.com/samsonforpresident/

http://samsonforpresident.com/

 

MATILDA GRATTE

 

Matilda Gratte är en artist och låtskrivare från Stockholm. Efter att ha spenderat de senaste åren i Boston på Berklee College of Music och därefter i Los Angeles är hon tillbaka i Sverige. Hennes melodier leker mellan jazz och R&B och hennes texter är målande och ärliga. Från bakom pianot berättar Matilda sina historier med ny, egenskriven musik.

 

https://www.facebook.com/grattemusic/

https://soundcloud.com/matildagratte

 

I Dramatens gamla biljettkontor huserar Dramatenbaren, en plats där man kan ta del av livescen, väldigt bra mat till bra pris, genomarbetad drinklista och service i en helt unik miljö!

 

Dramatenbaren (ingång via Dramatens huvudentré, dörren längst till vänster), Nybroplan, 17-00 live ca 21, 100 kr i dörren (alla intäkter går till Nannas operation)